تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تولید انواع تجهیزات فست فود و تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تولید انواع تجهیزات فست فود و تجهیزات آشپزخانه صنعتی

پروسه مکان یابی رستوران

در این مقاله که ادامه مقالات محل رستوران موفق و کسب موفق است به بررسی مکان مناسب کاسبی میپردازیم.

پروسه مکان یابی رستوران

[caption id="attachment_2507" align="aligncenter" width="466"]محل-مناسب-رستوران-و-کاسبی محل-مناسب-رستوران-و-کاسبی[/caption]

در پروسه ی مکان یابی جهت احداث یک موسسه ی ارائه غذا، مهم ترین فاکتور "اهداف تجاری" هر شخص می باشد.

فاصله ای که مشتری ها برای رسیدن به رستوران می پیمایند بستگی به عقاید و طرز فکر شما دارد.

برای مثال، اگر صاحب یک مسافرخانه ی شهری هستید، مشتریها باید در حدود چند ساعت راه

طی کنند تا به رستوران خارج از شهرتان برسند.

اگر شما فقط برای صبحانه ها سرویس دهی دارید، به احتمال زیاد مشتری هایتان از خانه هایشان در حدود چند دقیقه راه می پیمایند تا به رستورانتان برسند. داشتن شناخت کافی از محیط محل کار نقش بسیار مهم و با اهمیتی در انتخاب یک مکان مناسب برای احداث رستوران دارد.مکان مناسب کاسبی

با به پایان رساندن کار نظرسنجی، از اطلاعات جامع تر و بهتری برای پی بردن به شرایط کسب و کار آن ناحیه خاص برخوردار می شوید.

اگر از روش نقشه استفاده کرده باشید کارتان بسیار آسان تر می گردد.

فقط یک خط در اطراف جایی که سوزنهای بیشتری دارد بکشید و همان کار را انجام دهید.

هنگامی که حد و مرز محیط کسب و کار خود را رسم می کنید، باید عوامل متعددی را در ذهن خود مدنظر قرار دهید:

رقبا.

تعداد رقبای محیط کسب و کارتان را محاسبه نمائید. این کار میتواند تأثیر زیادی روی مقدار فروش تان داشته باشد.مکان مناسب کاسبی

موانع.

موانع اساسا به موانع واقعی مانند رودخانه ها، کوهها، حتی بریدگی های جاده ها و الگوهای ترافیکی اطلاق می شود. ببینید چه نوع موانعی در محیط کاری تان وجود دارد. این کار کمک می کند تا به طور تقریبی بدانید چند درصد از مشتری ها حاضر هستند جهت رسیدن به رستوران شما، این موانع را پشت سر بگذارند.

هزینه های نیروی کار و استفاده از امکانات موجود

[caption id="attachment_2508" align="aligncenter" width="466"]امکانات-موجود امکانات-موجود[/caption]

هنگامی که در جستجوی یک مکان مناسب هستید، همیشه هزینه های نیروی کار و مسئله ی استفاده از امکانات موجود را در گوشه ی ذهن خود داشته باشید، بخصوص اگر تحقیقات شما در یک منطقه ی جغرافیایی وسیع باشد.

برای مثال اگر شما در حال حاضر در تهران یا شیراز زندگی می کنید و در فکر نقل و انتقال به اصفهان هستید، به احتمال زیاد با مشاهده نرخ های نیروی کار در شهر جدید دچار بهت زدگی خواهید شد. به ادامه ی مطالب توجه نمائید.مکان مناسب کاسبی

منابع متعددی برای بررسی نرخ های نیروی کار وجود دارد.

وب سایت سرشماری اینترنتی و دفاتر آمارگیری را بررسی نمائید.

اظهارات سازمان های توسعه ی اقتصادی میتواند اطلاعات نظرسنجی و مشاهدات دقیق زیادی در اختیار شما قرار دهد.

انجمن صنف رستوران داران نیز دارای اطلاعات مشاهدهای زیادی بخصوص در صنعت رستوران داری می باشد.

قابلیت استفاده از نیروی کار.

در کل، می توان گفت در صنعت رستوران داری با کمبود نیروی کار مواجه هستیم.

چنانچه شما یک غذاخوری افتتاح می نمائید، لازم است نسبت به نیروهای انسانی توجه خاصی معطوف کنید.

آیا در آن منطقه مدرسه فنی حرفه ای یا آشپزی وجود دارد تا از میان دانش آموزان آنها بتوانید افراد تحصیل کرده ای که در این زمینه مهارت دارند، پیدا کنید؟مکان مناسب کاسبی

پیشنهاد ویژه خواندن مقاله محل مناسب رستوران 1 میباشد.

بهترین وسیله برای بررسی نیروهای کاری، الگوهای تجاری کشوری می باشد .

هر سه ماه یک بار توسط اداره ی آمارگیری کشور منتشر می گردد.

در سایت ها، می توانید تعداد افراد استخدام شده و معاملات صورت گرفته در یک کشور خاص یا کد پستی منطقه ای آنان را بدست آورید.

هم چنین می توانید اظهارات و اطلاعات اقتصادی کشور را که شامل تراکم جمعیت، تغییرات تراکم های جمعیتی بین سال های ۱۳۸۰ تا ۱۳۹۰، نسبت افراد صاحب خانه، تعداد خانواده ها، تعداد افرادی که در هر خانه حضور دارند و خیلی موارد دیگر را با هم مقایسه نمایید.

مکان یابی برای منابع تولیدی.

[caption id="attachment_2509" align="aligncenter" width="466"]مکان یابی منابع کار مکان یابی منابع کار[/caption]

از آنجایی که هزینه ی این کار برای بسیاری از تشکیلاتی که در مناطق شهری قرار دارند مشخص می باشد.

چنانچه رستوران شما در یک منطقه ی روستایی قرار دارد این عامل را در لیست کاری خود منظور نمائید.

  • ممکن است به این نتیجه برسید که قادر به بدست آوردن بعضی محصولات نیستید .
  • مجبور هستید هزینه ی بیشتری برای خرید و انتقال آنها به مکان مورد نظرتان بپردازید
  • .مکان مناسب کاسبی خود را انتخاب نمایید.

هزینه های نقل و انتقالات و سرویسها

به علت هزینه های بالای جابجایی برخی از تشکیلات که در مناطق دوردست قرار دارند، باید به فکر انجام کار نقل و انتقالات به صورت شخصی باشید. برای نمونه، آیا معاملات خرید و فروش شما بخشی از کارهای شهری است یا شهرستانی؟ هم چنین به موارد زیر توجه نمائید:

هزینه ی تأسیسات و وسایل رفاهی.

[caption id="attachment_2510" align="aligncenter" width="450"]وسایل رفاهی وسایل رفاهی[/caption]
  • هزینه ی تأسیسات می تواند بسیار متغیر باشد.
  • شما باید بسیار هوشمندانه این نرخ ها را بررسی نمائید.
  • با شرکت های تأسیسات محلی هماهنگی کنید.
  • این اطلاعات در سایت ها موجود می باشند.

منطقه بندی.

قوانین منطقه بندی به نحوی است که انجام برخی از فعالیت های خاص را در محیطهای بخصوصی منع کرده است. به عنوان مثال، یک رستوران با یک کارخانه نمی تواند در قسمتی از شهر که برای انجام کارهای شهری در نظر گرفته شده است، فعالیت داشته باشد.

معمولا ترکیبی از این قوانین قابل اجرا می باشد؛ ممکن است در یک کشور قانون استفاده ی هم زمان و ترکیبی از فضای تجاری و مسکونی در یک محیط وجود داشته باشد. هم چنین قوانین منطقه بندی بر روی مواردی مثل پارکینگ، علامت گذاری، سر و صدا و نما تأثیر زیادی دارد.مکان مناسب کاسبی

پارکینگ.

در بخش هایی که آثار باستانی زیادی وجود دارد به وضوح محدودیت هایی برای انواع خاصی از علامت گذاری ها در نظر گرفته شده است و بسیاری از قوانین بر روی نما و ظاهر ساختمان شما نظارت دارند.

برخی از شهرها انجام بعضی از تجارت های خاص را در مناطق مشخصی ممنوع کرده اند.

برای مثل در چنین شهرهایی، در یک منطقه فقط سه رستوران اجازه ی فعالیت دارند. ممکن است این نواحی جزء مناطق اقتصادی خاص باشند که برای راه اندازی رستوران منطقه بندی نشده اند و یا ممکن است به آن مناطق پروانه ی ساخت و ایجاد پارکینگ داده باشند .

در این صورت آن مکان ها برای شما غیرقابل استفاده هستند. پیش از این که اقدام به خرید ملکی بنمائید، با شهرداری محلی هماهنگی های لازم را به عمل آورید.

پیشنهاد مقاله بعدی اداره رستوران میباشد.

مالیات ها.

  • به احتمال زیاد پرداخت مالیات باعث تغییر یا در هم شکستن تصمیمات شما نمی شود.
  • ولی باید قبل از اینکه مسئولیت خرید یک مکان مناسب کاسبی را به عهده بگیرید 
  • در یک منطقه وارد معامله بشوید،
  • از چگونگی و شرایط پرداخت مالیات در آن نواحی مطلع گردید.

شما باید دربارهی مالیات هایی که به دارایی های مختلف تعلق می گیرد آگاه باشید و از مقدار مالیات های شرکتها مطلع باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر به بخش مالیات های شهر مراجعه نمائید. هم چنین در سایت ها اطلاعاتی دربارهی نرخ مالیات، در شهرهای مختلف ارائه شده است.

ویژگی های مکان مناسب کاسبی

[caption id="attachment_2511" align="aligncenter" width="466"]ویژگی-های-محل-مناسب-رستوران ویژگی-های-محل-مناسب-رستوران[/caption]

محیط های داد و ستد معمولا به سه دسته تقسیم می شوند:

  • مرکز (که ۵۰ درصد از مشتری های شما را تشکیل میدهد)،
  • منطقه ی دوم (که شامل ۲۵ درصد از مشتری های شما می باشد)
  • بخش سوم (که حدود ۱۰ درصد از مشتری های شما را تشکیل میدهد).

علاوه بر این محیطهای داد و ستد براساس قسمتی از شهر که در آن واقع شده اند به منطقه بندی های خاصی تقسیم می گردند:

قسمت مرکزی شهر.

بخش تجاری نواحی مرکزی شهر، بیشتر بازتابی از نحوه ی ترکیب بندی هندسی خیابان های مرکز شهری می باشد. اگر تصمیم دارید مکان مناسب کاسبی خود را در قسمت مرکزی شهر احداث کنید، توجه زیادی به همه ی تجارتها، بخش ها و مؤسسات، سایر مغازه های خرده فروشی، مناطق تفریحی و اداره های دولتی داشته باشید.

یک محاسبه ی ساده

از انواع فعالیت هایی که در این ناحیه انجام می گیرد، می تواند به اندازه ی تحقیق در مورد رقبا به شما کمک کند تا مقدار درآمدی که در آینده خواهید داشت را به صورت تقریبی برآورد نمائید.

دقت کنید که موقعیت مکانی آنها بتواند در تشخیص مکان مناسب برای احداث رستوران تان کمک کند.

مسیرهای اصلی که به داخل و خارج محیط مرکزی شهر راه دارند را مورد توجه قرار دهید.

اغلب مردم برای سر کار رفتن از نواحی خارجی شهر به مناطق مرکزی شهر می آیند. راه اندازی یک رستوران در نزدیکی یا در امتداد یکی از این مسیرهای اصلی می تواند سود زیادی برای شما به همراه داشته باشد.

در بسیاری از شهرها، بخصوص شهرهای بزرگ تر، مردم از وسایل حمل و نقل عمومی بیشتر استفاده می کنند تا وسایل شخصی شان. اگر چنین شرایطی در شهر منتخب شما هم وجود دارد، پس با مسیرهای حمل و نقل عمومی آشنا شوید و قبل از انتخاب یک مکان، آنها را فهرست بندی نمائید.مکان مناسب کاسبی

جمعیت قسمت های مرکزی شهر.

[caption id="attachment_2512" align="aligncenter" width="466"]جمعیت-شهری-و-روستایی جمعیت-شهری-و-روستایی[/caption]

سعی کنید دریابید که در قسمت مرکزی شهر چند نفر زندگی می کنند. با استفاده از منابع سرشماری که در اختیار دارید تعداد افرادی که در قسمت مرکزی شهر مستقر هستند را بدست آورید؛ این مسئله می تواند تأثیر زیادی روی فروش شما داشته باشد.

مناطق شهرنشین.

  • مناطق شهری مراکز تجاری که در مرکز شهر قرار دارند را احاطه کرده اند.
  • عموما، در این مناطق ساختمان های قدیمی و عوامل دیگری مانند راه آهن وجود دارند که باید شناسایی شوند.
  • این مناطق معمولا قسمت هایی هستند که طراحان شهری برای عملیات گسترش و توسعه ی شهر روی آن تمرکز زیادی دارند.

هر چند در اولین نگاه ممکن است این نواحی چندان جذاب به نظر نرسند، ولی به مسئله ی احداث یک مکان مناسب کاسبی در چنین منطقه ای فکر کنید زیرا معمولا برنامه های توسعه ای بزرگی برای این مناطق در نظر گرفته می شود.

برای مثال کرج به عنوان شهری در اطراف تهران شناخته شده است. در ده سال اخیر بسیاری از رستوران ها، کافه ها، استودیوهای هنری به این ناحیه نقل مکان کرده اند و فضای تفریحی مخصوص به خودشان را راه اندازی نموده اند. اگر شما در پی ساختمان های قدیمی تری هستید (ضمن اینکه کمک های مالی و تخفیفات ویژه برای مالیات قسمت های قدیمی وجود دارد) این مناطق، نواحی بسیار عالی برای تحقق این امر می باشد.

قسمتهای حومه ی شهر.

امروزه مناطق حومه ی شهر تبدیل به یک مرکز شهر کوچک شده اند. هر کدام از آنها سرویس های مورد نیازشان را که شامل رستوران هم می باشد در محوطه ی خود احداث نموده اند.

پس افرادی که در آن نواحی ساکن هستند نیازی به طی مسافت های طولانی برای دستیابی به یک سرویس خاص ندارند.

اگر شما در محیطهای حومه ی شهر به دنبال یک مکان مناسب کاسبی برای راه اندازی رستوران تان می گردید، متوجه خواهید شد که ساختمان های این مناطق نسبت به قسمت های مرکزی شهر جدیدتر می باشند و عموما خدمات پارکینگی بهتری ارائه می نمایند.

مناطق روستایی.

اگر تصمیم گرفته اید رستوران خود را در یک منطقه ی روستایی افتتاح نمائید،

  • ممکن است مشتری های زیادی نداشته باشید
  • زیرا افراد کمتری در این منطقه ها ساکن هستند.
  • بهترین مناطق برای احداث یک رستوران در چنین قسمت هایی اقامتگاه ها می باشند.

اگر در صدد هستید یک مسافرخانه افتتاح کنید، مناطق روستایی بهترین مکان می باشند.

اگر در فکر مکان مناسب کاسبی رستوران هستید که فقط برای وعده ی غذایی ناهار سرویس دهی دارد به احتمال زیاد مشتری های شما محدود به افراد کمی می شود که در آن نواحی زندگی می کنند.

جمعیت نگاری.

[caption id="attachment_2513" align="aligncenter" width="466"]نسبت جمعیت و درآمد نسبت جمعیت و درآمد[/caption]
  • قبل از هر کاری تراکم جمعیت و مسائل مربوط به جمعیت شناسی را در مناطق تجاری مورد بررسی قرار دهید.
  • مجددا برای دستیابی به اطلاعات در این زمینه میتوانید با اداره ی آمار تماس بگیرید.
  • به دنبال اطلاعاتی باشید که وسعت و مدت آمارنگاری زیادی دارند.
  • بخش طراحی ناحیه ای می تواند منبع اطلاعاتی خوبی برای تخمین زدن و برآورد ویژگیهای جمعیتی باشد.
  • اداره ی پست نیز اطلاعات قابل توجهی در زمینه ی کدهای پستی منطقه ای در اختیار همگان می گذارد.
  • عکس های ماهواره های هوایی نیز می توانند مدل های تصویری از تراکم جمعیت ارائه نمایند.
  • برای دستیابی به اطلاعات جمعیت نگاری به سایت های اینترنتی سر بزنید.
  • هم چنین می توانید اطلاعاتی از طریق اتاقهای بازرگانی محلی یا شرکت های تحقیقاتی و بررسی بازارهای محلی، بدست آورید.

 

رقبا.

  • از رقبایتان در محیط کسب و کار، خرید کنید.
  • رقبایتان را روی نقشه علامت گذاری نمائید .
  • یک جدول شبیه به جدولی که برای رقبایتان در محیطهای بازاری درست کردید، تهیه نمائید.
  • مکان مناسب کاسبی خود را پیدا کنید.

مرجع : سایت آریا استیل نوین.

جدیدترین تجهیزات سلف سرویس

جدیدترین تجهیزات سلف سرویس

تجهیزات سلف سرویس یکی از مهم ترین بخش ها در رستورانها و تالارهای پذیرایی میباشد.این مجموعه زیر مجموعه تجهیزات آشپزخانه صنعتی و تجهیزات فست فود میباشد.دارای یک سال گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش میباشد.

قیمت تجهیزات سلف سرویس

قیمت انواع خظ سلف سرویس در آریا استیل نوین بسیار عالی و مناسب میباشد.

  • دارای رویه استنلس استیل 430 خشدار میباشد
  • کلیه تجهیزات همراه با یک سال گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش عرضه میگردد
  • طراحی جدید و مدلهای متنوع که مختص تولید آریا استیل نوین میباشند
  • قیمت تجهیزات سلف سرویس های بسیار عالی و حذف واسطه ها و دلال ها از چرخه تولید و فروش
  • تولید کلیه وسایل با ابعاد و اندازه های دلخواه و مورد نیاز مشتری تجهیزات آشپزخانه صنعتی
  • تولید با دانش فنی بسیار بالای گروه تولید و استفاده از دستگاههای صنعتی بروز و عالی

همه این موارد بخشی از خدمات این مجموعه تولیدی میباشند.

خط سلف سرویس

[caption id="attachment_2543" align="alignnone" width="404"]قیمت-تجهیزات-فست-فود قیمت-تجهیزات-فست-فود[/caption]

خط سلف سرویس از بخش های مهم یک رستوران سلف سرویس میباشد.قابل استفاده در تالارهای پذیرایی و قسمت های سلف ادارات و مراکز آموزشی و دانشگاهها میباشد.یک خط کامل سلف سرویس از دستگاههای مجزا تهیه شده است : از قبیل کانتر گرم/کانتر سرد/کانتر قاشق چنگال/کانتر ساده و میز کار تهیه میشود.

این خط در مدلهای متنوعی تهیه و تولید میشود.مدلهای ساده و رستورانی و اداری که نمای بسیار ساده را دارا میباشند.مدلهای vip  و سفارشی.این مدلها دارای روکش های pvc  وکیوم بسیار شکیل و عالی میباشد.

عملکرد خط سلف سرویس

عملکرد این خط به تجهیزات سلف سرویس بستگی پیدا میکند.این بخش دارای کانتر گرم است که باعث گرم و تازه نگه داشتن انواع غذاهای داخل بنماری میشود. کانتر گرم دارای دو مدل گازی و برقی میباشد.مدل برقی دارای دو المت برقی بسیار عالی میباشد.

کانتر گرم

این امر باعث گرم شدن آب درون وان کانتر میشود.این آب گرم شده در زیر بن ماری ها قرار دارد.با گرم شدن بنماری ها غذای داخل بنماری نیز با آب گرم گرم میشود و باعث گرم و تازه ماندن فذا نیز میشود.

کانتر سرد

در قسمت بعدی کانتر سرد میباشد که برای انواع سالاد/دسر / و غذاهای سرد به کار میرود.عملکرد کانتر سرد به کمپرسور کانتر و عایق بندی این دستگاه بستگی دارد.عایق بندی بسیار مناسب و عالی باعث کاهش مصرف انرژی و بهبود عملکرد دستگاه میشود.

کانتر قاشق چنگال

عملکرد قاشق چنگال  به اینصورت میباشد که محل قرار گیری انواع قاشق چنگال ها میباشد.دارای محل ذخیره و نگهداری انواع بشقاب ها و ظروف در پایین کار میباشد.محل قرار گیری آن در کنار خط سلف میباشد.

مشخصات فنی

[caption id="attachment_2545" align="alignnone" width="404"]خط-سلف-سرویس-آریا-استیل-نوین خط-سلف-سرویس-آریا-استیل-نوین[/caption]
  • ابعاد تجهیزات سلف سرویس :
  • کانتر گرم و سرد طول 150 در عرض 80 در ارتفاع 90  سانتیمتر میباشد
  • کانتر قاشق چنگال طول 1 متر در عرض 65 در ارتفاع 80 سانتیمتر میباشد
  • کانتر ساده طول 1 متر در ارتفاع در عرض 80 در ارتفاع 90 میباشد
  • دارای رویه استنلس استیل 430 خشدار میباشد
  • نما pvc وکیوم به همراه نور مخفی led  میباشد
  • کانتر ها دارای رف و ریل و شیشه دودی 10 میل میباشند
  • این دستگاهها زیر مجموعه تجهیزات آشپزخانه صنعتی و تجهیزات فست فود میباشد
  • تجهیزات سلف سرویس دارای یک سال گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش میباشد
  • منبع:https://ariasteelnovin.com

 

 

اجاق چهار شعله استیل


بهترین و پر استفاده ترین در آشپزخانه های صنعتی و رستورانها اجاق گاز چهار شعله استیل میباشد.دارای پایه های بسیار عالی از جنس استنلس استیل میباشد.دستگاه زیر مجموعه تجهیزات آشپزخانه صنعتی و تجهیزات فست فود میباشد.

قیمت اجاق چهار شعله

چهارشعله-پایه-دار

  • قیمت اجاق چهار شعله استیل در تجهیزات آشپزخانه صنعتی آریا استیل نوین بسیار عالی میباشد.
  • دارای یک سال گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش میباشد.
  • بهترین وسیله در رستورانها برای پخت و پز میباشد
  • پایه های استیل برای استحکام و زیبایی کار میباشد
  • ابعاد این اجاق طول 120 در عرض 58 در ارتفاع 90 میباشد
  • تولید شده از استنلس استیل 430 خشدار ضخامت 0/8 میباشد
  • تولید شده از بهترین متریال و مواد اولیه با بروزترین دستگاههای روز دنیا
  • قیمت اجاق گاز چهار شعله استیل عالی نسبت به سایر مارک ها
  • خرید از تولیدی و جنس دست اول با حذف واسطه ها و دلالان

اجاق گاز

چهارشعله-پایه-استیل

اجاق گاز اصلی ترین وسیله برای پخت و پز میباشد.سوخت مصرفی از گاز شهری یا گاز کپسولی میباشد.یکی از سه وسیله مهم در هر آشپزخانه میباشد.بدون وجود اجاق پخت و پز عملا انجام نشدنی میباشد.

تاریخچه اجاق گاز به صده نوزدهم میلادی برمیگردد.بعد از مدتی و با جا افتادن در منازل به تولید انبوه و صنعتی رسید.

معمولا اجزا تشکیل دهنده اجاق های فردار به اینصورت میباشند:

بدنه، عایق، چند راهه‌ها، شیرها، نازل‌ها، محفظه یا لوله‌های رابط، مشعل‌ها، شمعک (پیلوت)، ترموکوپل، فندک، ترموستات، درجه تنظیم حرارت، ساعت زنگ‌دار و جوجه گردان.

عملکرد اجاق گاز

اجاق-گاز-چهار-شعله-پایه-دار-استیل

گاز توسط شلنگ به اجاق متصل می‌شود. این گاز ابتدا به چند راهه می‌رسد که شیرها بر روی آن نصب شده‌اند. در صورت بازبودن شیر، گاز پس از عبور از شیر به نازل رسیده و به داخل لوله‌های رابط تزریق می‌شود.اجاق گاز چهار شعله استیل

از آنجا که نازل اندکی با لوله رابط فاصله دارد، هوا نیز همراه با گاز به داخل لوله‌های رابط کشیده می‌شود. مخلوط هوا و گاز در مشعل و در مجاورت شعله پیلوت، محترق می‌شوند.

انواع اجاق گاز

اجاق گاز ها دارای مدلهای خانگی و صنعتی میباشند.در مدلهای اجاق گاز صنعتی که مد نظر ما میباشد مدلهای:رومیزی/خطی/پایه دار/فر دار/ تقسیم میشوند.هر کدام از این مدلها کارایی خاص خود را دارند.

مشخصات فنی

چهار-شعله-استیل

 

  • رویه اجاق گاز چهار شعله استیل از استنلس استیل 430 خشدار ضخامت 0/8 تهیه و تولید میشود
  • ابعاد این محصول طول 120 در عرض 58 در ارتفاع 90 سانتیمتر میباشد
  • دارای شعله های 30*30 از جنس چدن بسیار عالی و مقاوم میباشد
  • سینی تعبیه شده برای قرار دادن انواع وسایل میباشد
  • دارای پایه های پیچی برای تنظیم ارتفاع میباشد _ تجهیزات فست فود
  • اجاق گاز چهار شعله استیل دارای یک سال گارنتی و ده سال خدمات پس از فروش میباشد
  • پایه های از پروفیل های استیل 30*30 تهیه و تولید شده است
  • ولوم ها از جنس بوکالیت نسوز بسیار عالی میباشد
  • دستگاه زیر مجموعه تجهیزات آشپزخانه صنعتی و تجهیزات فست فود میباشد
  • شماره های تماس جهت خرید محصول و استعلام قیمت :09122898915

فر فلافل آریا استیل نوین

فر فلافل آریا استیل نوین

فر فلافل آریا استیل نوین بهترین وسیله برای فست فود ها میباشد.نام دیگر این محصول فر اغذیه میباشد که مناسب اغذیه فروشیها میباشد.این دستگاه زیر مجموعه تجهیزات آشپزخانه صنعتی و تجهیزات فست فود میباشد.این دستگاه از بخش های مجزایی تشکیل شده که در ادامه به توضیح آنها میپردازیم.

فر اغذیه ساندویچی

فر اغذیه ساندویچی مخصوص انواع ساندویچی ها فلافلی ها و فست فودهای کوچک میباشد.ساندویچی هایی که علاوه بر فضای کم دارای منوی بسیار کسترده ای میباشند.در این منوها انواع ساندویچ,برگر,فلافل,سیب زمینی سرخ شده و غیره میباشند.برای هر چه متنوع شدن ساندویچها تعداد آپشن های فر اغذیه فست فود نیز بیشتر میشوند.

فر چند کاره

فر چند کاره آریا استیل مخصوص اغذیه فروشیها و فلافلی ها میباشد.این دستگاه از یک تابه چدنی برای سرخ کردن انواع برگر و قارچ و ژامبون و تولید انواع ساندویچ استفاده میشود.یک چدن گریل برای گریل کردن انواع استیک مرغ و گوشت و برگر ذغالی استفاده میشود.فر فلافل

دو بنماری سرخ کن تعبیه شده برای سرخ کردن انواع فلافل و بادمجان و سیب زمینی استفاده میشود.

کناره کار شیشه 10 میل بسیار مقاوم تهیه شده است.دارای چراغ و هواکش در سقف میباشد.

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

آریا استیل نوین بهترین تولید کننده انواع تجهیزات آشپزخانه صنعتی و تجهیزات فست فود میباشد.علاوه بر تولید با کیفیت عالی دارای خدمات پس از فروش بسیار مناسب و قیمت های عالی نیز میباشند.این فر نیز زیر مجموعه تجهیزات صنعتی آشپزخانه ها میباشد.

تولید انواع و اقسام فر اغذیه,فر پیتزا , تاپینگ و کلیه تجهیزات آشپزخانه صنعتی در گروم آریا استیل نوین با بهترین قیمت و کیفیت.

فر مرکب فلافل

مشخصات فنی

  • ابعاد فر فلافل طول 150 در عرض 90 در ارتفاع 200 میباشد
  • رویه کار از استنلس استیل 430 خشدار بضخامت 0/8 استفاده میشود
  • دارای یک تابه سرخ کن ,یک گریل ذغالی دو عدد بنماری سرخ کن میباشد
  • تعبیه در مدلهای جدید برای مناطق جنوب کشور به علت گرد و غلار فراوان
  • فر  دارای یک سال گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش میباشد
  • منبع:https://ariasteelnovin.com/portfolio_category/dishes/

دستگاه گریل ذغالی

دستگاه گریل ذغالی|تجهیزات آشپزخانه صنعتی|تجهیزات فست فود

دستگاه گریل ذغالی برای پخت استیک استفاده میشود.مناسب ترین گزینه در تجهیزات آشپزخانه صنعتی و تجهیزات فست فود میباشد.این محصول طرح apw امریکایی میباشد.یکی از پرفروشترین دستگاهها در زیر مجموعه تجهیزات اشپزخانه صنعتی و تجهیزات فست فود میباشد.

دستگاه گریل صنعتی

میکس گریل زغالی _ گریل تخت باعث بوجود آمدن خط پخت فست فودی رومیزی  میشود.دستگاه گریل ذغالی صنعتی که برای پخت استیک و همبرگر ذغالی تهیه شده است.همچنین گریل تخت برای پخت و سرخ کردن کباب لقمه و انواع گوشت سرخ کردنی استفاده میشود.

دستگاه گریل برگر

منقل‌ها در حقیقت نوع ساده باربیکیو هستند که در دو نوع ساده و برقی در دسترس می‌باشند.دستگاه گریل برگر دغالی نسبت به نوع ساده استفاده راحت تری داشته و راحت‌تر تمیز می‌شود، . منبع تأمین حرارت در منقل و باربیکیوها معمولاً زغال، حرارت ایجاد شده با انرژی برق و یا گاز می‌باشد که بسته به طراحی محصول استفاده می‌شود.

دستگاه گریل

دستگاه گریل همبرگر ذغالی بهترین دستگاه در تولید برگر ذغالی میباشد.برای درست کردن همبرگر ذغالی در تعداد بالا با کیفیت عالی از دستگاه گریل همبرگر ذغالی میباشد.آریا استیل نوین پیشرو در تولید تجهیزات آشپزخانه صنعتی و تجهیزات فست فود میباشد.

دستگاه گریل استیک مرغ و گوشت

دستگاه گریل استیک مرغ و گوشت  پخت گوشت و مرغ روی توری فلزی را شامل می‌شود .

که از ارتباط مستقیم ماده غذایی با حرارت جلوگیری و باعث پخت استاندارد و سالم گوشت می‌شود. با استفاده از گریل به روغن در پخت گوشت نیازی نخواهد بود و علاوه بر سلامت بیشتر غذا، طعم و عطر مواد اولیه نیز حفظ خواهند شد.

از این خط رومیزی گریل بوجود آمده میتوان در فست فودهایی که منوی غذایی متنوعی برای پخت استیک و همبرگر ذغالی و دنده کبابی دارند بسیار مورد استفاده قرار میگیرد.

مشخصات فنی

  • ابعاد دستگاه گریل ذغالی 90*60 در ارتفاع 30 میباشد
  • صفحه مغناطیسی فولاد آتش خوار A516  گرید 70
  • چدن طرح APW آمریکایی میباشد
  • ضخامت کلیه ورق ها 1.5 میباشد.
  • ولوم های تعبیه شده بوکالیت میباشد
  • کلیه ابعاد سفارشی و قابل تغییر میباشد.
  • شعله های استفاده شده دستگاه گریل ذغالی U طرح APW  میباشد
  • گریلهای صنعتی به دو صورت گازی و برقی مو جود میباشد
  • به علت فشار گاز و قدرت بهتر در مدل گازی گر طرفدارتر میباشد
  • دستگاه گریل زیر مجموعه تجهیزات آشپزخانه صنعتی و تجهیزات فست فود میباشد.

_تلفن جهت سفارشات:

منبع:https://ariasteelnovin.com/portfolio_category/gril/