در این مقاله که ادامه مقالات محل رستوران موفق و کسب موفق است به بررسی مکان مناسب کاسبی میپردازیم.
در پروسه ی مکان یابی جهت احداث یک موسسه ی ارائه غذا، مهم ترین فاکتور "اهداف تجاری" هر شخص می باشد.
فاصله ای که مشتری ها برای رسیدن به رستوران می پیمایند بستگی به عقاید و طرز فکر شما دارد.
برای مثال، اگر صاحب یک مسافرخانه ی شهری هستید، مشتریها باید در حدود چند ساعت راه
طی کنند تا به رستوران خارج از شهرتان برسند.
اگر شما فقط برای صبحانه ها سرویس دهی دارید، به احتمال زیاد مشتری هایتان از خانه هایشان در حدود چند دقیقه راه می پیمایند تا به رستورانتان برسند. داشتن شناخت کافی از محیط محل کار نقش بسیار مهم و با اهمیتی در انتخاب یک مکان مناسب برای احداث رستوران دارد.مکان مناسب کاسبی
با به پایان رساندن کار نظرسنجی، از اطلاعات جامع تر و بهتری برای پی بردن به شرایط کسب و کار آن ناحیه خاص برخوردار می شوید.
اگر از روش نقشه استفاده کرده باشید کارتان بسیار آسان تر می گردد.
فقط یک خط در اطراف جایی که سوزنهای بیشتری دارد بکشید و همان کار را انجام دهید.
هنگامی که حد و مرز محیط کسب و کار خود را رسم می کنید، باید عوامل متعددی را در ذهن خود مدنظر قرار دهید:
تعداد رقبای محیط کسب و کارتان را محاسبه نمائید. این کار میتواند تأثیر زیادی روی مقدار فروش تان داشته باشد.مکان مناسب کاسبی
موانع اساسا به موانع واقعی مانند رودخانه ها، کوهها، حتی بریدگی های جاده ها و الگوهای ترافیکی اطلاق می شود. ببینید چه نوع موانعی در محیط کاری تان وجود دارد. این کار کمک می کند تا به طور تقریبی بدانید چند درصد از مشتری ها حاضر هستند جهت رسیدن به رستوران شما، این موانع را پشت سر بگذارند.
هنگامی که در جستجوی یک مکان مناسب هستید، همیشه هزینه های نیروی کار و مسئله ی استفاده از امکانات موجود را در گوشه ی ذهن خود داشته باشید، بخصوص اگر تحقیقات شما در یک منطقه ی جغرافیایی وسیع باشد.
برای مثال اگر شما در حال حاضر در تهران یا شیراز زندگی می کنید و در فکر نقل و انتقال به اصفهان هستید، به احتمال زیاد با مشاهده نرخ های نیروی کار در شهر جدید دچار بهت زدگی خواهید شد. به ادامه ی مطالب توجه نمائید.مکان مناسب کاسبی
وب سایت سرشماری اینترنتی و دفاتر آمارگیری را بررسی نمائید.
انجمن صنف رستوران داران نیز دارای اطلاعات مشاهدهای زیادی بخصوص در صنعت رستوران داری می باشد.
در کل، می توان گفت در صنعت رستوران داری با کمبود نیروی کار مواجه هستیم.
چنانچه شما یک غذاخوری افتتاح می نمائید، لازم است نسبت به نیروهای انسانی توجه خاصی معطوف کنید.
آیا در آن منطقه مدرسه فنی حرفه ای یا آشپزی وجود دارد تا از میان دانش آموزان آنها بتوانید افراد تحصیل کرده ای که در این زمینه مهارت دارند، پیدا کنید؟مکان مناسب کاسبی
پیشنهاد ویژه خواندن مقاله محل مناسب رستوران 1 میباشد.
هر سه ماه یک بار توسط اداره ی آمارگیری کشور منتشر می گردد.
در سایت ها، می توانید تعداد افراد استخدام شده و معاملات صورت گرفته در یک کشور خاص یا کد پستی منطقه ای آنان را بدست آورید.
هم چنین می توانید اظهارات و اطلاعات اقتصادی کشور را که شامل تراکم جمعیت، تغییرات تراکم های جمعیتی بین سال های ۱۳۸۰ تا ۱۳۹۰، نسبت افراد صاحب خانه، تعداد خانواده ها، تعداد افرادی که در هر خانه حضور دارند و خیلی موارد دیگر را با هم مقایسه نمایید.
از آنجایی که هزینه ی این کار برای بسیاری از تشکیلاتی که در مناطق شهری قرار دارند مشخص می باشد.
چنانچه رستوران شما در یک منطقه ی روستایی قرار دارد این عامل را در لیست کاری خود منظور نمائید.
به علت هزینه های بالای جابجایی برخی از تشکیلات که در مناطق دوردست قرار دارند، باید به فکر انجام کار نقل و انتقالات به صورت شخصی باشید. برای نمونه، آیا معاملات خرید و فروش شما بخشی از کارهای شهری است یا شهرستانی؟ هم چنین به موارد زیر توجه نمائید:
قوانین منطقه بندی به نحوی است که انجام برخی از فعالیت های خاص را در محیطهای بخصوصی منع کرده است. به عنوان مثال، یک رستوران با یک کارخانه نمی تواند در قسمتی از شهر که برای انجام کارهای شهری در نظر گرفته شده است، فعالیت داشته باشد.
معمولا ترکیبی از این قوانین قابل اجرا می باشد؛ ممکن است در یک کشور قانون استفاده ی هم زمان و ترکیبی از فضای تجاری و مسکونی در یک محیط وجود داشته باشد. هم چنین قوانین منطقه بندی بر روی مواردی مثل پارکینگ، علامت گذاری، سر و صدا و نما تأثیر زیادی دارد.مکان مناسب کاسبی
در بخش هایی که آثار باستانی زیادی وجود دارد به وضوح محدودیت هایی برای انواع خاصی از علامت گذاری ها در نظر گرفته شده است و بسیاری از قوانین بر روی نما و ظاهر ساختمان شما نظارت دارند.
برای مثل در چنین شهرهایی، در یک منطقه فقط سه رستوران اجازه ی فعالیت دارند. ممکن است این نواحی جزء مناطق اقتصادی خاص باشند که برای راه اندازی رستوران منطقه بندی نشده اند و یا ممکن است به آن مناطق پروانه ی ساخت و ایجاد پارکینگ داده باشند .
در این صورت آن مکان ها برای شما غیرقابل استفاده هستند. پیش از این که اقدام به خرید ملکی بنمائید، با شهرداری محلی هماهنگی های لازم را به عمل آورید.
پیشنهاد مقاله بعدی اداره رستوران میباشد.
شما باید دربارهی مالیات هایی که به دارایی های مختلف تعلق می گیرد آگاه باشید و از مقدار مالیات های شرکتها مطلع باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر به بخش مالیات های شهر مراجعه نمائید. هم چنین در سایت ها اطلاعاتی دربارهی نرخ مالیات، در شهرهای مختلف ارائه شده است.
محیط های داد و ستد معمولا به سه دسته تقسیم می شوند:
علاوه بر این محیطهای داد و ستد براساس قسمتی از شهر که در آن واقع شده اند به منطقه بندی های خاصی تقسیم می گردند:
بخش تجاری نواحی مرکزی شهر، بیشتر بازتابی از نحوه ی ترکیب بندی هندسی خیابان های مرکز شهری می باشد. اگر تصمیم دارید مکان مناسب کاسبی خود را در قسمت مرکزی شهر احداث کنید، توجه زیادی به همه ی تجارتها، بخش ها و مؤسسات، سایر مغازه های خرده فروشی، مناطق تفریحی و اداره های دولتی داشته باشید.
از انواع فعالیت هایی که در این ناحیه انجام می گیرد، می تواند به اندازه ی تحقیق در مورد رقبا به شما کمک کند تا مقدار درآمدی که در آینده خواهید داشت را به صورت تقریبی برآورد نمائید.
دقت کنید که موقعیت مکانی آنها بتواند در تشخیص مکان مناسب برای احداث رستوران تان کمک کند.
اغلب مردم برای سر کار رفتن از نواحی خارجی شهر به مناطق مرکزی شهر می آیند. راه اندازی یک رستوران در نزدیکی یا در امتداد یکی از این مسیرهای اصلی می تواند سود زیادی برای شما به همراه داشته باشد.
در بسیاری از شهرها، بخصوص شهرهای بزرگ تر، مردم از وسایل حمل و نقل عمومی بیشتر استفاده می کنند تا وسایل شخصی شان. اگر چنین شرایطی در شهر منتخب شما هم وجود دارد، پس با مسیرهای حمل و نقل عمومی آشنا شوید و قبل از انتخاب یک مکان، آنها را فهرست بندی نمائید.مکان مناسب کاسبی
سعی کنید دریابید که در قسمت مرکزی شهر چند نفر زندگی می کنند. با استفاده از منابع سرشماری که در اختیار دارید تعداد افرادی که در قسمت مرکزی شهر مستقر هستند را بدست آورید؛ این مسئله می تواند تأثیر زیادی روی فروش شما داشته باشد.
هر چند در اولین نگاه ممکن است این نواحی چندان جذاب به نظر نرسند، ولی به مسئله ی احداث یک مکان مناسب کاسبی در چنین منطقه ای فکر کنید زیرا معمولا برنامه های توسعه ای بزرگی برای این مناطق در نظر گرفته می شود.
برای مثال کرج به عنوان شهری در اطراف تهران شناخته شده است. در ده سال اخیر بسیاری از رستوران ها، کافه ها، استودیوهای هنری به این ناحیه نقل مکان کرده اند و فضای تفریحی مخصوص به خودشان را راه اندازی نموده اند. اگر شما در پی ساختمان های قدیمی تری هستید (ضمن اینکه کمک های مالی و تخفیفات ویژه برای مالیات قسمت های قدیمی وجود دارد) این مناطق، نواحی بسیار عالی برای تحقق این امر می باشد.
امروزه مناطق حومه ی شهر تبدیل به یک مرکز شهر کوچک شده اند. هر کدام از آنها سرویس های مورد نیازشان را که شامل رستوران هم می باشد در محوطه ی خود احداث نموده اند.
پس افرادی که در آن نواحی ساکن هستند نیازی به طی مسافت های طولانی برای دستیابی به یک سرویس خاص ندارند.
اگر شما در محیطهای حومه ی شهر به دنبال یک مکان مناسب کاسبی برای راه اندازی رستوران تان می گردید، متوجه خواهید شد که ساختمان های این مناطق نسبت به قسمت های مرکزی شهر جدیدتر می باشند و عموما خدمات پارکینگی بهتری ارائه می نمایند.
اگر تصمیم گرفته اید رستوران خود را در یک منطقه ی روستایی افتتاح نمائید،
اگر در صدد هستید یک مسافرخانه افتتاح کنید، مناطق روستایی بهترین مکان می باشند.
اگر در فکر مکان مناسب کاسبی رستوران هستید که فقط برای وعده ی غذایی ناهار سرویس دهی دارد به احتمال زیاد مشتری های شما محدود به افراد کمی می شود که در آن نواحی زندگی می کنند.
مرجع : سایت آریا استیل نوین.
تجهیزات سلف سرویس یکی از مهم ترین بخش ها در رستورانها و تالارهای پذیرایی میباشد.این مجموعه زیر مجموعه تجهیزات آشپزخانه صنعتی و تجهیزات فست فود میباشد.دارای یک سال گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش میباشد.
قیمت انواع خظ سلف سرویس در آریا استیل نوین بسیار عالی و مناسب میباشد.
همه این موارد بخشی از خدمات این مجموعه تولیدی میباشند.
خط سلف سرویس از بخش های مهم یک رستوران سلف سرویس میباشد.قابل استفاده در تالارهای پذیرایی و قسمت های سلف ادارات و مراکز آموزشی و دانشگاهها میباشد.یک خط کامل سلف سرویس از دستگاههای مجزا تهیه شده است : از قبیل کانتر گرم/کانتر سرد/کانتر قاشق چنگال/کانتر ساده و میز کار تهیه میشود.
این خط در مدلهای متنوعی تهیه و تولید میشود.مدلهای ساده و رستورانی و اداری که نمای بسیار ساده را دارا میباشند.مدلهای vip و سفارشی.این مدلها دارای روکش های pvc وکیوم بسیار شکیل و عالی میباشد.
عملکرد این خط به تجهیزات سلف سرویس بستگی پیدا میکند.این بخش دارای کانتر گرم است که باعث گرم و تازه نگه داشتن انواع غذاهای داخل بنماری میشود. کانتر گرم دارای دو مدل گازی و برقی میباشد.مدل برقی دارای دو المت برقی بسیار عالی میباشد.
این امر باعث گرم شدن آب درون وان کانتر میشود.این آب گرم شده در زیر بن ماری ها قرار دارد.با گرم شدن بنماری ها غذای داخل بنماری نیز با آب گرم گرم میشود و باعث گرم و تازه ماندن فذا نیز میشود.
در قسمت بعدی کانتر سرد میباشد که برای انواع سالاد/دسر / و غذاهای سرد به کار میرود.عملکرد کانتر سرد به کمپرسور کانتر و عایق بندی این دستگاه بستگی دارد.عایق بندی بسیار مناسب و عالی باعث کاهش مصرف انرژی و بهبود عملکرد دستگاه میشود.
عملکرد قاشق چنگال به اینصورت میباشد که محل قرار گیری انواع قاشق چنگال ها میباشد.دارای محل ذخیره و نگهداری انواع بشقاب ها و ظروف در پایین کار میباشد.محل قرار گیری آن در کنار خط سلف میباشد.
مشخصات فنی
[caption id="attachment_2545" align="alignnone" width="404"] خط-سلف-سرویس-آریا-استیل-نوین[/caption]
بهترین و پر استفاده ترین در آشپزخانه های صنعتی و رستورانها اجاق گاز چهار شعله استیل میباشد.دارای پایه های بسیار عالی از جنس استنلس استیل میباشد.دستگاه زیر مجموعه تجهیزات آشپزخانه صنعتی و تجهیزات فست فود میباشد.
اجاق گاز اصلی ترین وسیله برای پخت و پز میباشد.سوخت مصرفی از گاز شهری یا گاز کپسولی میباشد.یکی از سه وسیله مهم در هر آشپزخانه میباشد.بدون وجود اجاق پخت و پز عملا انجام نشدنی میباشد.
تاریخچه اجاق گاز به صده نوزدهم میلادی برمیگردد.بعد از مدتی و با جا افتادن در منازل به تولید انبوه و صنعتی رسید.
معمولا اجزا تشکیل دهنده اجاق های فردار به اینصورت میباشند:
بدنه، عایق، چند راههها، شیرها، نازلها، محفظه یا لولههای رابط، مشعلها، شمعک (پیلوت)، ترموکوپل، فندک، ترموستات، درجه تنظیم حرارت، ساعت زنگدار و جوجه گردان.
گاز توسط شلنگ به اجاق متصل میشود. این گاز ابتدا به چند راهه میرسد که شیرها بر روی آن نصب شدهاند. در صورت بازبودن شیر، گاز پس از عبور از شیر به نازل رسیده و به داخل لولههای رابط تزریق میشود.اجاق گاز چهار شعله استیل
از آنجا که نازل اندکی با لوله رابط فاصله دارد، هوا نیز همراه با گاز به داخل لولههای رابط کشیده میشود. مخلوط هوا و گاز در مشعل و در مجاورت شعله پیلوت، محترق میشوند.
اجاق گاز ها دارای مدلهای خانگی و صنعتی میباشند.در مدلهای اجاق گاز صنعتی که مد نظر ما میباشد مدلهای:رومیزی/خطی/پایه دار/فر دار/ تقسیم میشوند.هر کدام از این مدلها کارایی خاص خود را دارند.
مشخصات فنی
فر فلافل آریا استیل نوین بهترین وسیله برای فست فود ها میباشد.نام دیگر این محصول فر اغذیه میباشد که مناسب اغذیه فروشیها میباشد.این دستگاه زیر مجموعه تجهیزات آشپزخانه صنعتی و تجهیزات فست فود میباشد.این دستگاه از بخش های مجزایی تشکیل شده که در ادامه به توضیح آنها میپردازیم.
فر اغذیه ساندویچی مخصوص انواع ساندویچی ها فلافلی ها و فست فودهای کوچک میباشد.ساندویچی هایی که علاوه بر فضای کم دارای منوی بسیار کسترده ای میباشند.در این منوها انواع ساندویچ,برگر,فلافل,سیب زمینی سرخ شده و غیره میباشند.برای هر چه متنوع شدن ساندویچها تعداد آپشن های فر اغذیه فست فود نیز بیشتر میشوند.
فر چند کاره آریا استیل مخصوص اغذیه فروشیها و فلافلی ها میباشد.این دستگاه از یک تابه چدنی برای سرخ کردن انواع برگر و قارچ و ژامبون و تولید انواع ساندویچ استفاده میشود.یک چدن گریل برای گریل کردن انواع استیک مرغ و گوشت و برگر ذغالی استفاده میشود.فر فلافل
دو بنماری سرخ کن تعبیه شده برای سرخ کردن انواع فلافل و بادمجان و سیب زمینی استفاده میشود.
کناره کار شیشه 10 میل بسیار مقاوم تهیه شده است.دارای چراغ و هواکش در سقف میباشد.
آریا استیل نوین بهترین تولید کننده انواع تجهیزات آشپزخانه صنعتی و تجهیزات فست فود میباشد.علاوه بر تولید با کیفیت عالی دارای خدمات پس از فروش بسیار مناسب و قیمت های عالی نیز میباشند.این فر نیز زیر مجموعه تجهیزات صنعتی آشپزخانه ها میباشد.
تولید انواع و اقسام فر اغذیه,فر پیتزا , تاپینگ و کلیه تجهیزات آشپزخانه صنعتی در گروم آریا استیل نوین با بهترین قیمت و کیفیت.
مشخصات فنی
دستگاه گریل ذغالی برای پخت استیک استفاده میشود.مناسب ترین گزینه در تجهیزات آشپزخانه صنعتی و تجهیزات فست فود میباشد.این محصول طرح apw امریکایی میباشد.یکی از پرفروشترین دستگاهها در زیر مجموعه تجهیزات اشپزخانه صنعتی و تجهیزات فست فود میباشد.
میکس گریل زغالی _ گریل تخت باعث بوجود آمدن خط پخت فست فودی رومیزی میشود.دستگاه گریل ذغالی صنعتی که برای پخت استیک و همبرگر ذغالی تهیه شده است.همچنین گریل تخت برای پخت و سرخ کردن کباب لقمه و انواع گوشت سرخ کردنی استفاده میشود.
منقلها در حقیقت نوع ساده باربیکیو هستند که در دو نوع ساده و برقی در دسترس میباشند.دستگاه گریل برگر دغالی نسبت به نوع ساده استفاده راحت تری داشته و راحتتر تمیز میشود، . منبع تأمین حرارت در منقل و باربیکیوها معمولاً زغال، حرارت ایجاد شده با انرژی برق و یا گاز میباشد که بسته به طراحی محصول استفاده میشود.
دستگاه گریل همبرگر ذغالی بهترین دستگاه در تولید برگر ذغالی میباشد.برای درست کردن همبرگر ذغالی در تعداد بالا با کیفیت عالی از دستگاه گریل همبرگر ذغالی میباشد.آریا استیل نوین پیشرو در تولید تجهیزات آشپزخانه صنعتی و تجهیزات فست فود میباشد.
دستگاه گریل استیک مرغ و گوشت پخت گوشت و مرغ روی توری فلزی را شامل میشود .
که از ارتباط مستقیم ماده غذایی با حرارت جلوگیری و باعث پخت استاندارد و سالم گوشت میشود. با استفاده از گریل به روغن در پخت گوشت نیازی نخواهد بود و علاوه بر سلامت بیشتر غذا، طعم و عطر مواد اولیه نیز حفظ خواهند شد.
از این خط رومیزی گریل بوجود آمده میتوان در فست فودهایی که منوی غذایی متنوعی برای پخت استیک و همبرگر ذغالی و دنده کبابی دارند بسیار مورد استفاده قرار میگیرد.
مشخصات فنی
_تلفن جهت سفارشات: